Ulrika Olsson klar för ny klubb

Detta inlägg publicerades ursprungligen på den här webbplatsen
Vänsternian blev utsedd till mest värdefulla spelaren i SHE säsongen 2019–2020, och under årets grundserie stod hon för 130 mål och 106 assist – innan hon bröt kontraktet med Skuru.
Nu är 30-åringen klar för Västerås Irsta inför den kommande säsongen. Västeråslaget kom sexa i grundserien och åkte ut i kvartsfinal i slutspelet. Värvningen av Ulrika Olsson är en del av satsningen för att ta sig till toppen.
”Hennes kvalitéer och erfarenheter kommer att bidra till att vi som lag tar nästa steg och kan utmana lagen som sedan tidigare slåss i toppen.”, säger sportchefen Frenne Båverud i ett pressmeddelande.
Olsson tror det finns goda möjligheter för föreningen.
”Min uppfattning är att ramarna kring föreningen finns på plats, och att man sportsligt har en bra nivå att bygga på. För egen del är det resan som triggar, verkar vara ett fint gäng tjejer och att få möjligheten att fortsätta spela boll är något jag är tacksam för”, säger hon.
Olsson bröt kontraktet med Skuru sedan klubben inte velat förlänga med hänsyn till att ”spelare i hennes ålder börjar tänka på familjebildning”.
Stockholm
4°
lätt regn
fuktighet 93%
vind 5m/s N
H 4 • L 3
7°
Fre
11°
Lör
9°
Sön
15°
Mån
Väder från OpenWeatherMap

Valutakurs

Последние новост