16.6 C
Stockholm
21 september, 2023.
TimePost
Hus och hem

Så väljer du rätt balkongbord

Du som har en balkong och gärna vill kunna sitta där ute och äta, du bör se till att satsa på ett bra balkongbord. Det är inte alltid lätt att välja balkongbord, då olika balkonger är olika stora. Så det första du måste göra, det är att mäta hur stor plats du har för ett bord. Fundera då även på om du ska ha annat på din balkong, så att det inte bara blir ett stort bord och inget mer.

En annan sak att tänka på är funktionen du vill att ditt bord på balkongen ska ha. Ska det bara vara för att kunna ta en kopp kaffe ute eller vill du kunna äta mat med flera andra där?

Fler bra saker att fundera på

När du vet hur stort balkongbord du kan ha, eller vill ha, så är det lite andra saker du bör ha i åtanke. Som vad för material det ska vara i till exempel. Balkongbord finns idag i många material som trä, plast, metall med mera. Välj det material som tilltalar dig samt som är inom det underhåll du kan tänka dig att göra med.

Är det så att du har en mycket begränsad yta för ett bord så kan det vara idé att välja ett som går att fälla ihop eller ett sådant du kan hänga på räcket.

Stilen på bordet är bra att fundera på med. Om det är så att det ska komplettera möbler och inredning du redan har.

Glöm inte annat till balkongen

Även du som har en liten balkong kan inreda den på ett bra sätt. Det kan ju vara trevligt att ha fler saker än bara ett bord. Komplettera gärna med stolar, växter och annat du gärna vill ha. Dina växter kan du ha i balkonglådor eller på golvet om det finns plats för det.

Related posts

3 idéer för att skapa en mer trivsam atmosfär i ditt hem

Time Post

Hur man använder färg för att förbättra sin inredning

Time Post

Inredning för ett hem med loftstil

Time Post

Så inreder du med kuddar

admin

Leave a Comment