16.6 C
Stockholm
21 september, 2023.
TimePost
Olika

Akrylplast – det perfekta alternativet till glas

Akryl är det perfekta valet för att ersätta glas. Det är smidigt att arbeta med, lätt att bära och har en väldigt hög slagtålighet.

Släpp loss din fantasi och kreativitet

Akrylplastens användningsområde är enorm. Det finns faktiskt inte så många material som är så allsidiga som just akrylen är. PLEXIGLAS (ett varumärke för akrylplast) är mycket enkel att arbeta med och som du kan ha stor nytta av till många av dina projekt. Du kan enkelt såga med en fintandad såg, borra, limma och böja akrylplasten exakt efter dina önskemål. Det är väldigt hållbart och släpper igenom mer ljus än vad glas gör – perfekt att använda så väl inomhus som utomhus. De lämpar sig utmärkt för vindskydd på balkongen eller varför inte som stänkskydd hemma i köket? Ett tips är att först placera en vacker tapet över spisen och diskbänken och sedan sätta Plexiglas över. Kanske vill du lägga in barnens teckningar där? Låt fantasin och kreativiteten flöda!

Skapa möbler och vackra inredningsdetaljer

Visste du att du till och med kan skapa möbler och inredningsdetaljer av Plexiglas. Värm Plexiglaset lite snabbt i ugnen och därefter kan du forma det som du vill – till en vacker skål eller en häftig ljusstake? Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Numera kan du köpa Plexiglas i olika färger. När du använder dessa färgade akrylskivor med LED-belysning får du en magisk effekt.

Plexiglas står emot sol, regn och rusk och klarar av vårt klimat alldeles utomordentligt. Det är även UV-resistens och gulnar inte vid exponering av solljus – toppen för olika former av väderskydd eller avskärmningar i trädgården eller på uteplatsen.
När du rengör din akrylskiva är det allra bästa att använda varmt vatten och en mjuk bomullstrasa. Du kan ta lite såpavatten eller handdiskmedel om du vill. Starka rengöringsmedel skadar akrylen.
Satsa på Plexiglas – det smarta, tåliga och ultimata alternativet till glas!

Related posts

Bilinredning med montering

admin

En tur runt i ett onlinecasino

admin

Bra att veta när du ska köpa dig en mountainbike

admin

Välj effektiva marknadsföringsredskap för att nå ut

admin

LED-dimmer för skräddarsydd belysning

admin

Smidigare arbete och högre precision med hydraulisk planeringsskopa

admin

Leave a Comment